《分析中国电影宣传与中国大学生消费的关系一以广东大学生为主要调查对象》(傅可欣)

作者:傅可欣

标题:《分析中国电影宣传与中国大学生消费的关系一以广东大学生为主要调查对象》(THE ANALYSIS OF THE RELATIONSHIP BETWEEN FILM PROMOTION AND FILM CONSUMING IN CHINA -CASE OF CANTONESE COLLEGE STUDENT

指导老师: 麦莉娟教授 Prof. Evelyn Mai

内容简介:虽然我没有选择拍片,但是,不代表我没有一颗卖电影的心! 一部好的电影,需要宣传,一部不知名 的电影,需要包装。电影已经不再是陌生的话题。 但是,你可曾想过,是什么吸引你去观看?有时,你选择一部电影,可能早已经受到电影宣传或者是朋友的议论的影响。这篇论文就是希望了解如何抓住你的心,学会如何留住你的钱在票房上~我希望,有一天,我为电影代言!本论文附送自制短片一个,视觉影像让你直接了解参与者的想法。

Movie, just like a common product, needs promotion to grab the audiences* eyes and gain profits. This dissertation aims to dig out the secrets from the following three film promotions: poster, trailer and film comments. If I do not shoot a good movie, maybe I am trying to promote a good movie. I hope that one day I could be a spoken woman for the movie you like.

毕业感言:你们见证我的成长,我见证你们的奇迹。我喜爱这里,有你们的地方。

浏览量:0
创建时间:2020年5月2日 19:39